Правила та умови

Умови використання системи SimplyBook.me

These terms and conditions are effective from 06. August 2020 (updated since 21. January 2020)

Для вашої зручності ми надаємо вам переклади англомовної версії цих Умов використання і Політики конфіденційності (надалі «Умови SimplyBook.me Ltd.»). У разі будь-якої невідповідності між не англомовною версією цих Умов SimplyBook.me Ltd. і англомовною версією, англомовна версія має більшу силу в усіх відношеннях.

Визначення

Сервіси SimplyBook.me або система SimplyBook.me — це система, яка надається SimplyBook.me ltd, що дозволяє користувачам системи отримувати різні бізнес-функції, які допомагають їм вести свій бізнес. Система SimplyBook.me може працювати в Мережі сайтів під різними доменними іменами, такими як: SimplyBook.me, SimplyBook.it, SimplyBook.asia, 365bookings.cn, Booking.page, Timapantanir.is, BookingTroll.com, BookingTroll.eu та іншими іменами, що пропонують ті ж послуги.

Постачальник послуг або користувач — компанія або особа, яка надає послуги, орендує інструменти, обладнання, простір тощо і використовує систему SimplyBook.me для прийому і обробки замовлень в Інтернеті, відправки рекламних акцій, продажу продуктів та інших пов'язаних з цим речей, які допомагають їм керувати своїм бізнесом в сфері послуг.

Клієнт або покупець послуги — клієнтами можуть бути будь-які особи, які здійснюють бронювання або купують продукт в Інтернеті у постачальника послуг, у якого є обліковий запис користувача в системі SimplyBook.me. Це може бути, наприклад, пацієнт, студент або клієнт.

Обліковий запис користувача — коли людина або компанія реєструються в системі SimplyBook.me, вони отримують обліковий запис користувача в системі SimplyBook.me. Цей обліковий запис можна використовувати для реєстрації постачальників послуг, самих послуг, продуктів для продажу, проведення рекламних акцій та інших справ, пов'язаних з бізнесом..

Якщо ви використовуєте систему SimplyBook.me або пов'язані сайти, ви погоджуєтеся з тим, що не будете:

  • — порушувати будь-які закони, права третіх осіб або нашу політику;
  • — використовувати наші сайти чи інструменти, якщо ви не можете укладати юридично обов'язкові контракти, якщо ви молодше 18 років;
  • — не в змозі надати замовлені у вас послуги, якщо покупець не отримає відшкодування або не зможе отримати аналогічну або ту ж послугу в інший час і дату, узгоджені обома сторонами;
  • — втручатися в списки інших користувачів;
  • — публікувати помилковий, неточний, оманливий, дискредитуючий, наклепницький контент (включаючи особисту інформацію) або використовувати сервіс і сайт для створення посилань;
  • — робити будь-які дії, які можуть підірвати систему відгуків і/або рейтингів;
  • — поширювати або публікувати спам, небажані або масові електронні повідомлення, листи щастя або фінансові піраміди;
  • — поширювати віруси або будь-які інші технології, які можуть завдати шкоди відвідувачам сайту;
  • — збирати інформацію про користувачів, включаючи адреси електронної пошти, кредитні карти, без їх згоди.

Політика допустимого використання та зловживання

SimplyBook.me - це рішення для виконавців послуг та інших осіб, яким необхідно приймати бронювання послуг, продавати супутні послуги і продукти та проводити рекламні акції, щоб отримувати більше замовлень. Таким чином, сервіс SimplyBook.me призначений ТІЛЬКИ для такого використання, а всяке інше, не пов'язане з цим використання, заборонено.

Систему SimplyBook.me НЕ слід використовувати для:

  • — Розсилання спаму
  • — Незатребуваних електронних листів або смс
  • — Імпорту списку клієнтів, який НЕ належить користувачам і/або НЕ був зібраний легально

Забороняється використовувати сайти бронювання SimplyBook.me:

  • — для створення зворотних посилань на інші сторінки;
  • — для реклами послуг, не пов'язаних з тими, що надаються користувачем;
  • — для стягнення плати з користувачів без наміру надавати послугу.

Постачальники послуг повинні ставитися до всіх даних клієнтів з повагою і дотриманням конфіденційності.

Users of the SimplyBook.me system can use intake forms to get additional information from clients. You MUST NOT use the intake form to accept delicate personal or financial information. This information is not stored encrypted on servers like on rest encrypted SOAP data and should it happen that there is a break in into SimplyBook.me servers, this information could be exposed. To accept payments via the booking site you must use one of the certified payment providers listed here.

Users that enable the HIPPA custom feature and other users that collect and keep medical related about clients/patients should beware not to include any personal health related information (PHI) in email and text messages. SimplyBook.me removes service and client name automatically if the HIPAA medical custom feature is enabled. User is however able to manually add other fields and information into the messages that can be considered as PHI, but this is generally not allowed in most countries around the world as text messages and emails are not secure communication. Refrain from including any PHI, in any communication from the SimplyBook.me system.

Будь ласка повідомляйте нам про проблеми, порушеннях політики і образливий зміст. SimplyBook.me прагне гарантувати, що вживані зображення і інформація не порушують авторські права, права на товарний знак або інші права інтелектуальної власності третіх осіб. Повідомте в службу підтримки назву відповідної сторінки, якщо ви є власником матеріалів, захищених авторськими правами, які використовуються на наших сайтах. В разі необхідності будуть вжиті відповідні заходи.

Ми залишаємо за собою право анулювати непідтверджені облікові записи або облікові записи, які були неактивні більше 8 тижнів без входу в систему від власника облікового запису і не мають діючої платної підписки. Користувачі безкоштовної облікового запису повинні оновлювати свою безкоштовну підписку кожен місяць, щоб підтримувати обліковий запис в активному стані і уникнути видалення. Ми залишаємо за собою право змінити або припинити дію облікових записів користувачів, які впливають на нашу систему через незвичайне навантаження або використання, яке не відповідає нашій політиці використання.

Ми залишаємо за собою право обмежувати, заморожувати чи припиняти надання наших послуг і облікові записи користувачів, забороняти доступ до будь-якого контенту, сайтам, службам або інструментам. Ми також залишаємо за собою право видаляти розміщений контент і вживати технічні і юридичні заходи, щоб не допускати користувачів до сайтів, якщо ми вважаємо, що вони створюють проблеми або створюють можливі юридичні зобов'язання, порушують права інтелектуальної власності третіх осіб або діють несумісно з нашою політикою користування.

We reserve the rights in the case of high volume of bookings to suspend the relevant system momentarily to try to equalize the server load. This can result in some of your users getting a message to try to book again in a few minutes. High load can for example be considered 50 people trying to process a booking with a user account in less than 30 seconds or sending more than 5.000 API requests per day with number of parallel requests to be limited by maximum 2 at same time and not exceed 5 requests per second on common servers. Also, to prevent too high load on servers from individual accounts all subscriptions levels have a maximum number users and providers as per pricing table. Enterprise level allows for higher limits. Common enterprise server has 25.000 per day API requests limit; while dedicated servers allow unlimited requests limited by server specifications.

Ми не несемо відповідальності за роботу наших віджетів для бронювання, якщо вони розміщені на зовнішніх сайтах або інших зовнішніх додатках. Ми не можемо контролювати, чи будуть віджети працювати чи припинять роботу, навіть якщо вони працювали раніше.

Дітям і неповнолітнім молодше 18 років НЕ дозволяється створювати у нас системні облікові записи. Якщо ми дізнаємося, що такі облікові записи були створені, вони будуть видалені. Якщо батьки дізнаються, що їхні діти створили облікові записи у нас, надішліть нам відповідну інформацію з підтвердженням про особу, що створила обліковий запис, щоб його можна було видалити.

Захист клієнтських покупок

SimplyBook.me не надає жодних гарантій щодо клієнтських платежів при створенні бронювання, покупку послуг або покупку інших продуктів у постачальників послуг. SimplyBook.me пропонує постачальникам послуг спосіб продавати свої послуги, а покупцям, клієнтам, пацієнтам - спосіб бронювання цих послуг. Постачальники послуг можуть використовувати наші інструменти, щоб пропонувати своїм клієнтам оплачувати послуги онлайн. Покупці і постачальники послуг несуть відповідальність за те, щоб покупки і замовлення на обслуговування, що здійснюються через SimplyBook.me, надавалися добросовісно, приносили винагороду і були безпроблемними.

Ми закликаємо покупців попрацювати з продавцями, перш ніж подавати скаргу в SimplyBook.me. Ми не несемо відповідальності за неправомірні замовлення послуг, послуги, що надаються постачальниками послуг, або послуги, які не надаються постачальниками послуг, навіть якщо вони придбані та оплачені.

Ми наполегливо рекомендуємо, щоб покупці дізнавалися про постачальника послуг перед бронюванням у них і перед оплатою онлайн, а також рекомендуємо постачальникам послуг переконуватися, що покупці справжні.

Оплата

SimplyBook.me пропонує безкоштовну обмежену версію системи. Якщо постачальник послуг оновить послугу з обмеженої версії, наданої SimplyBook.me, буде застосовано відповідний тарифний план. Ви можете знайти таблицю цін на нашому основному сайті, а додаткову інформацію - в інтерфейсі адміністратора системи SimplyBook.me. Ви будете проінформовані про оплату перед переходом на платні послуги. Комерційні компанії, які реєструють більше однієї системи в безкоштовній версії, роблять оплату відповідно до базового пакета або вище за кожну зареєстровану систему.

Всі покупки, зроблені в системі, є остаточними і не поверненню не підлягають.

Ми залишаємо за собою право розміщувати рекламний банер нашого каталогу Booking.Page на сайтах бронювання облікових записів з Безкоштовною версією системи.

ВАЖЛИВО: Коли безкоштовна система оновлюється до платної, повернення до безкоштовної системи стає неможливим. Натомість користувачі можуть переходити між різними планами платної підписки.

Контент і дані

Коли ви завантажуєте і реєструєте контент в системі SimplyBook.me, включаючи інформацію про вас і ваших співробітників, а також про постачальників послуг, які працюють у вашій компанії або для вас, ви підтверджуєте, що маєте повні права і дозвіл на публікацію цієї інформації для кого завгодно і де завгодно. Крім того, ви надаєте нам неексклюзивне, чинне по всьому світу, безстрокове, безвідкличне, безоплатне, субліцензоване (на кількох рівнях) право публікувати цей контент на вашому веб-сайті для бронювання від SimplyBook.me, у всій системі SimplyBook.me (мережа SimplyBook.me сайти) та на інших партнерських сайтах, таких як, зокрема: наші каталоги, інші каталоги, а також сайти і сторінки Facebook, де клієнти можуть робити у вас замовлення. В системі SimplyBook.me ви можете вибрати можливість публікації вашої інформації тільки на веб-сайтах для бронювання і через віджети SimplyBook.me, відключивши публікацію каталогу.

Поширення цього контенту в каталогах, партнерських сайтах, а також на сайтах і сторінках Facebook призначене для підвищення видимості, щоб клієнти могли бронювати ваші послуги прямо з цих сайтів.

Ми не зацікавлені в володінні вашим матеріалом, і ця глава не призначена для надання нам будь-яких таких прав, а тільки для того, щоб переконатися, що у нас є права на розміщення ваших матеріалів на наших сайтах, сайтах бронювання у нас і в пов'язаних каталогах, які дозволяють клієнтам робити бронювання і користуватися нашими послугами. Якщо ви скасовуєте свій акаунт, ваш матеріал буде видалений з усіх наших баз даних. Однак пошукові системи, зовнішні сайти і системи WayBack можуть як і раніше показувати ваш матеріал протягом невідомого часу після того, як ви припинили користуватися нашими послугами. Період, протягом якого будуть відображатись такі результати, від нас не залежить.

Обліковий запис, пароль і безпека

Once you have created your user account, you should change your password in the admin interface of SimplyBook.me system in Manage // Users section. You are responsible for maintaining the confidentiality of the password and access to your account. You are fully responsible for all activities that occur under your password or account and for compliance with regulatory, legal, and statutory requirements relevant for your industry. For added security, SimplyBook.me offers users to enable double authentication, and HIPAA custom feature (often used for medical related information) that further improves security.

SimplyBook.me не може і не буде нести відповідальності за будь-які втрати, спричинені в результаті недотримання вами даної політики.

Обмеження відповідальності

SimplyBook.me не несе відповідальності за контент, дії або бездіяльність вашого або інших користувачів. Ви визнаєте, що наші сайти дозволяють кожному пропонувати свої послуги, а іншим - здійснювати бронювання. Ми не беремо участі в реальних угодах між покупцями і продавцями (постачальниками послуг). Хоча ми можемо сприяти вирішенню суперечок, ми не контролюємо і не гарантуємо якість, безпеку або законність рекламованих послуг, правдивість або точність користувацького контенту або списків, спроможність продавців надавати послуги, спроможність покупців платити за послуги.

Ми не можемо гарантувати безперервний або безпечний доступ до наших сайтах, послуг або інструментів, а роботі наших сайтів, послуг або інструментів можуть заважати численні фактори, що знаходяться поза нашим контролем. Відповідно, в тій мірі, в якій це дозволено законом, ми виключаємо всі можливі гарантії, положення і умови. Ми не несемо відповідальності за будь-які грошові втрати, в тому числі репутаційні, а також за будь-які особливі, непрямі або спричинені збитки, що виникли, прямо або опосередковано, в результаті використання вами або вашою нездатності використовувати наші сайти, послуги та інструменти.

SimplyBook.me може запропонувати вам працювати з зовнішніми партнерами, які пропонують послуги, що можуть покращити або допомогти вам у вашому бізнесі. Якщо ви вирішите працювати з партнерами SimplyBook.me, будь ласка, ознайомтеся з їх власними умовами та політикою конфіденційності. SimplyBook.me не несе відповідальності за будь-які інциденти, які можуть статися в їх системах і які можуть привести до витоку даних або поширенню контенту. SimplyBook.me також не несе відповідальності, якщо вони перестануть надавати свої послуги, або якщо їх сервіс вийде з ладу або матиме будь-яке порушення безпеки.

У деяких юрисдикціях не допускається відмова від гарантій або виключення збитків, тому такі відмови та виключення можуть вас не стосуватися.

Незалежно від попередніх параграфів, якщо буде встановлено, що ми несемо відповідальність, наша відповідальність перед вами або будь-якої третьої стороною обмежується більшою з таких величин: (а) загальна сума оплати, яку ви надали нам за 12 місяців до дії, що спричинила за собою відповідальність, або (б) 120 доларів США.

Умови і політика конфіденційності постачальника послуг

Ви розумієте, що як постачальник послуг з обліковим записом користувача в системі SimplyBook.me ви зобов'язані надати свої власні умови і політику конфіденційності для своїх клієнтів. У розділі «Додаткові послуги» ви знайдете послугу «Умови та положення», в яку ви повинні вставити як свої умови використання вашого сервісу, так і вашу політику конфіденційності для особистих даних ваших клієнтів. Вам також слід подумати про публікацію своєї політики скасування.

Розгляньте можливість враховувати наступні моменти:

Для Умов і Положень

  • — Кому дозволено бронювати вашу послугу, чи є вікові обмеження
  • — Як ви очікуєте отримувати платежі
  • — Що буде, якщо клієнт не з'явиться, чи є відшкодування
  • — Що може очікувати клієнт від вашого сервісу
  • — Чого не може очікувати клієнт від вашого сервісу
  • — Де ви знаходитесь
  • — Чи очікується, що клієнт з'явиться раніше запланованого часу обслуговування
  • — Яка ваша політика щодо продажу, повернення, обміну продукції тощо.
  • — Якщо неповнолітні замовляють послуги або купують товари, як ви дієте в таких випадках

Для Політики конфіденційності

  • — Як ви обробляєте дані клієнтів / пацієнтів
  • — Як довго ви зберігаєте дані
  • — Для чого ви їх зберігаєте
  • — Ви надаєте ви комусь доступ до них
  • — Який доступ до даних клієнта дозволений іншим особам
    • • Для реклами
    • • Для аналізу
    • • Тощо.
  • — Повідомте їм, що вони можуть вимагати видалення, оновлення і доступ до всіх особистих даних, які ви зберігаєте про них
  • — Як ви будете ставитися до запитів на видалення та оновлення
  • — Що ви робите для захисту даних клієнтів (використовуйте подвійну аутентифікацію, автоматичне видалення даних через певний час, автоматичне блокування екрану тощо)
  • — Якого роду комунікації можуть очікувати клієнта після бронювання ваших послуг. Чи будете ви використовувати систему просування або тільки загальні повідомлення про записи, чи отримає клієнт запит зробити відгук про ваші послуги. Ви можете вносити зміни в налаштування відгуків і повідомлень в міру необхідності в системи SimplyBook.me
  • — Які системи ви використовуєте для зберігання їхніх даних; тут ви повинні, наприклад, згадати систему SimplyBook.me з посиланням на нашу Політику конфіденційності
  • — З якими органами із захисту персональних даних слід звертатися у вашій країні, якщо у клієнта є побоювання з приводу своїх даних
  • — Як способом і як швидко ви проінформуєте користувачів про злом вашої системи

ВАЖЛИВО. Можуть бути й інші речі, які необхідно включити в ваші Умови використання і Політику конфіденційності. Будь ласка, отримайте належний юридичний висновок, що вам слід включити. Вищезазначені пункти є всього лише пропозиціями і не можуть розглядатися як юридична консультація.

Дзвінки та SMS-комунікація

Надаючи нам або нашій мережі сайтів свій робочий номер телефону, ви даєте нам свою згоду і дозвіл на зв'язок з вами, в тому числі за допомогою SMS-повідомлень (текстових повідомлень), дзвінків (також з використанням попередньо записаних повідомлень або штучного голосу), щоб надати вам інформацію і запропонувати вам допомогу щодо послуги, на яку ви зареєструвалися на нашому сайті або в мережі сайтів.

Дзвінки та/або SMS-повідомлення (включаючи текстові повідомлення) будуть нами відправлятися (в залежності від обставин) лише з 8:00 до 20:00 за вашим часовим поясом.

Ви розумієте, що вартість дзвінків і текстових повідомлень оплачується за стандартним тарифом в залежності від вашого оператора мобільного зв'язку. Плата за дзвінки і/або SMS-повідомлення (текстові повідомлення) може відображатися в рахунку за мобільний телефон або вираховуватись з передоплати. Ви погоджуєтеся не покладати на SimplyBook.me відповідальність за будь-які дзвінки або збори, пов'язані з цією службою. Ви погоджуєтеся з будь-якими такими платежами від вашого оператора мобільного зв'язку.

Також зверніть увагу, що для контролю якості та/або інших цілей ми можемо прослуховувати і/або записувати розмови між вами і нашими представниками з повідомленням вас або без нього, якщо це дозволено чинним законодавством.

Згода з цими Умовами використання дзвінків і SMS не є умовою покупки нашої підписки або використання безкоштовної версії нашої системи. Ви можете відправити нам листа електронною поштою за адресою no-calls@simplybook.me, і протягом 24 годин ви будете виключені з нашого списку дзвінків. Ви також можете зателефонувати за номером абонента або повідомити абоненту, що більше не хочете приймати дзвінки. Зверніть увагу, що ваш номер телефону може як і раніше відображатися на вашому веб-сайті для бронювання, який ми надаємо вам для прийому зустрічей, в віджеті бронювання, який ви можете розмістити на своєму веб-сайті, або в таких каталогах, як Booking.page, результаті пошуку Google або аналогічних каналах, через що інші люди можуть бачити цей номер і дзвонити по ньому.

Підтримка доступу

У разі, якщо постачальники послуг звертаються в службу підтримки SimplyBook.me або купують пакет допомоги при налаштуванні, вони надають агентам служби підтримки доступ до їх інтерфейсу адміністратора в своїй системі SimplyBook.me. Якщо постачальники послуг хочуть обмежити доступ до інтерфейсу адміністратора для відділу підтримки, вони можуть включити функцію HIPAA або подвійну аутентифікацію. Якщо користувачі хочуть надати доступ службі підтримки SimplyBook.me для надання допомоги, а функція HIPAA або Google Authenticator (включена двухфакторная аутентифікація) включена, їм необхідно отримати і надати ключ відповідному фахівцю служби підтримки для тимчасового доступу.

Відповідність до HIPAA

SimplyBook.me ltd відповідає вимогам HIPAA ТІЛЬКИ по відношенню до користувачів (компаній), які реалізують додаткову функцію захисту даних пацієнтів (HIPAA). Цю функцію можна включити в розділі додаткових функцій системи SimplyBook.me. Ця функція має конкретне призначення підвищувати безпеку для тих, хто її активує. Наприклад, наша служба підтримки не може отримати доступ до систем тих користувачів, що активували цю додаткову функцію. Він маскує імена пацієнтів і послуг в повідомленнях, оскільки такі повідомлення можуть проходити через системи електронної пошти і текстові повідомлення в незакодованому вигляді і, таким чином, можуть відображати конфіденційну інформацію для третіх осіб. Інші особливості даної функції більше пов'язані з вашими операціями і допомагають привести ваші протоколи у відповідність до вимог HIPAA. Ви можете налаштувати систему SimplyBook.me так, щоб вона автоматично обмежувала доступ постачальникам послуг по закінченню короткого заданого часу, щоб запобігти доступу до даних стороннім особам.

Якщо ви використовуєте додаткову функцію SOAP для реєстрації будь-якої інформації про клієнта або пацієнта, вам слід використовувати закодовану версію, щоб усі дані, які зберігаються там, були зашифровані. Це означає, що навіть якщо хтось зламає сервери системи SimplyBook.me, він все одно не отримає доступу до цих конфіденційних даних. Тільки ті, у кого є ключ доступу, можуть отримати доступ до даних, одночасно перебуваючи в системі. Ви повинні подбати про те, щоб зберегти цей ключ доступу в надійному місці.

Зверніть увагу, що SimplyBook.me НЕ робить користувачів SimplyBook.me сумісними з HIPAA, ми ЛИШЕ надаємо можливість для більш безпечного доступу до даних пацієнтів. Щоб ваша організація/компанія відповідала вимогам HIPAA, вам слід звернутися за допомогою до фахівців.

У випадку подвійної аутентифікації користувачі несуть відповідальність за те, щоб на їх рахунках були кошти для оплати SMS-повідомлень (текстових повідомлень), оскільки вони використовуються, щоб допомогти уповноваженим особам отримати код на свої телефони для можливості входу в систему, або вони повинні використовувати аутентифікатор Google і тоді отримання коду доступу не вимагає витрат.

Доступ і втручання

Інформація на сайтах оновлюється в режимі реального часу, є власністю і/або ліцензована SimplyBook.me нашими користувачами або третіми особами.

Ви погоджуєтеся з тим, що не будете вживати ніяких дій, які накладають або можуть накласти (на наш власний розсуд) необґрунтоване або непропорційно велике навантаження на нашу інфраструктуру; втручатися або намагатися перешкодити правильній роботі сайтів, сервісів або інструментів, а також будь-яких діяльностей, що проводяться на сайтах, сервісах або інструментах чи з їх допомогою.

Жодних відносин

Ця Угода не передбачає і не створює ніяких агентських чи партнерських відносин, спільних підприємств, відносин між працівником і роботодавцем або франчайзером і франчайзі.

Політика Конфіденційності

Окремий опис нашої політики конфіденційності дивіться в розділі Політиці конфіденційності SimplyBook.me.

1. Вступ

SimplyBook.me ltd пропонує систему планування та бронювання, яка має багато додаткових функцій, таких як система просування та маркетингу, система продажу та система для контактування з клієнтами.

Якщо ви не згодні з цією політикою, не використовуйте наші Послуги і не взаємодійте з будь-якими іншими аспектами нашого бізнесу.

1.1 Ми прагнемо захищати конфіденційність відвідувачів нашого веб-сайту та користувачів, які реєструються як користувачі нашої системи. Див. Угоду на обробку даних для отримання детальної інформації про наші відносини як Процесор та Контролер щодо суб'єктів даних Контролера.

1.2 Ця політика застосовується, коли ми виступаємо в якості контролера персональних даних відвідувачів нашого веб-сайту та користувачів системи; іншими словами, де ми визначаємо цілі та засоби обробки цих персональних даних.

1.3 Ми попросимо Вас дати згоду на наше використання файлів cookie відповідно до умов цієї політики, коли Ви відвідуєте наш веб-сайт.

1.4 Наш веб-сайт містить контроль конфіденційності, який впливає на те, як ми будемо обробляти Ваші особисті дані. Після реєстрації як користувач системи, Вам буде запропоновано інформацію про Ваш бізнес. Ви можете в будь-який момент зайти в Налаштування системи та видалити систему, після чого усі Ваші дані та вся інформація Ваших клієнтів буде видаленао з наших серверів протягом 30 днів.

1.5 У цій політиці “ми”, “ми” та “наші” посилаються на SimplyBook.me ltd. (3032, Кіпр, м. Лімасол, вул. Караіскакі,21, бізнес-центр 'Оаза')

1.6 У цій політиці “клієнти” позначають “клієнтів”, “студентів”, “пацієнтів” або тих, хто здійснює бронювання з користувачем системи.

1.7 У цій політиці “система” посилається на програмне забезпечення для бронювання зустрічей, що надається компанією SimplyBook.me ltd.

2. Як ми використовуємо Ваші особисті дані

2.1 У цьому розділі 2 ми подали:

  • (a) загальні категорії персональних даних, які ми можемо обробляти;
  • (b) у випадку персональних даних, які ми не отримали безпосередньо від Вас, джерело та конкретні категорії цих даних;
  • (c) цілі, для яких ми можемо обробляти персональні дані; та
  • (d) правові основи обробки даних.

2.2 We may process data about your use of our website and system ("usage data"). The usage data may include your company information, your IP address, geographical location, browser type and version, operating system, referral source, length of visit, page views and website navigation paths, subscription payments made, as well as information about the timing, frequency and pattern of your system use. The source of the usage data is are analytics tracking system such as Google Adwords, Google Analytics and similar. This usage data may be processed to understand better user’s behaviour to help us make the system better and to communicate with our users with usage hints. The legal basis for this processing is our legitimate interests, namely monitoring and improving our website, system, client service and system services.

2.3 Ми збираємо інформацію про Вас під час реєстрації в обліковому записі, створення або внесення змін у Ваш профіль, налаштування, під час спроби зробити або успішною покупки в Системі. Наприклад, Ви надаєте свою контактну інформацію під час реєстрації в системі. Також у Вас є можливість додати фотографію профілю, біографію та інші деталі до своєї інформації, що відображатимуться у профілі Вашого працівника або у Вашому профілі компанії в нашій системі, щоб Ваші клієнти могли замовити послуги з Вами. Ми відстежуємо Ваші налаштування, коли Ви налаштовуєте Систему. Ми можемо обробити Ваші ("дані облікового запису"). Дані облікових записів можуть оброблятися для роботи нашого веб-сайту, надання наших послуг, забезпечення безпеки нашого веб-сайту та послуг, підтримки резервного копіювання наших баз даних та використовуватися для комунікації з Вами. Правовою основою цієї обробки є можливість надавати Вам наші системні послуги, щоб Ви могли відображати свою інформацію та продавати послуги та продукти.

2.4 Ми можемо обробляти Вашу інформацію в профілі Вашої компанії в нашій системі. ("інформація про компанію"). Дані профілю можуть містити Ваше ім’я, адресу, номер телефону, електронну адресу, зображення профілю та інші деталі, які Ви додаєте у свій профіль. Дані профілю можуть бути оброблені для того, щоб забезпечити Ваше використання нашого веб-сайту та послуг. Ця інформація доступна на веб-сайті бронювання користувача, наданому нами, на віджеті, який може бути вставлений на власний сайт або у Facebook. Вона також може бути доступною на сайті нашого каталогу, де відображаються всі користувачі системи, якщо вони спеціально не відмовляються відображатися там. Правовою основою цієї обробки є забезпечення належної роботи системи та послуг.

2.5 Ми можемо обробляти особисті дані постачальника послуг, які надаються в процесі використання наших послуг "дані постачальника послуг». Дані постачальника можуть включати в себе ім'я постачальника, адресу, номер телефону, адресу електронної пошти, зображення профілю та інші деталі, які додаються в профіль постачальника. Джерелом даних постачальника послуг є ви, ваш роботодавець або користувач, який налаштовує систему для своїх особистих або корпоративних цілей. Дані постачальників послуг можуть оброблятися з метою управління системою, щоб клієнти могли ефективно створювати бронювання послуг постачальника онлайн, а також знаходити і вибирати постачальників, які їм потрібні. Ця інформація доступна на веб-сайті бронювання користувача, наданому нами, в віджеті, який може бути вставлений на власний сайт або в Facebook. Вона також може бути доступна на наших сайтах-каталогах, де відображаються всі користувачі системи, якщо вони спеціально не відмовляються від відображення на них. Правова основа для такої обробки - забезпечення належного функціонування системи і послуг.

2.6 Ми можемо обробляти інформацію, яку Ви створюєте для своїх послуг доступних для бронювання, продуктів для продажу, рекламних акцій або як інформацію про компанію ("дані публікації"). Дані публікації можуть бути оброблені для того, щоб дозволити обробці Вашої системи для цілей роботи системи, щоб клієнти могли ефективно бронювати зустрічі онлайн та купувати продукти та читати про Ваш бізнес та пропозиції послуг. Правовою основою цієї обробки є забезпечення належної роботи системи та послуг.

2.7 Ми можемо обробляти інформацію, що міститься в будь-якому запиті, який Ви надсилаєте нам електронною поштою або в підтримців через чат щодо системи та наших послуг "дані запиту". Дані запиту можуть бути оброблені з метою аналізу проблем наших користувачів та покращення нашої системи.

2.8 Ми можемо обробляти інформацію, що стосується транзакцій, включаючи покупку товарів і послуг, які Ви пропонуєте з нами та/або через наш веб-сайт "дані тразакцій". Дані транзакцій можуть містити Ваші контактні дані та реквізити транзакцій. Дані про транзакції можуть оброблятися з метою постачання придбаних товарів та послуг та ведення належного обліку цих транзакцій. Правовою основою цієї обробки є юридичні вимоги до належної бухгалтерської практики.

2.9 Ми можемо обробляти інформацію, яку Ви нам надаєте для підписки на сповіщення електронною поштою та/або інформаційних електронних листів "дані сповіщень". Дані сповіщення можуть бути оброблені з метою надсилання Вам відповідних сповіщень та/або інформаційних електронних листів. Правовою основою для цієї обробки є Ваша надана згода на отримання цього повідомлення.

2.10 Ми можемо обробляти інформацію, яка міститься в будь-якому повідомленні, яке Ви направляєте до нас "дані кореспонденції". Дані листування можуть оброблятися для спілкування з Вами та ведення обліку. Правовою основою цієї обробки є наші законні інтереси, а саме належне адміністрування нашого веб-сайту та бізнесу та спілкування з користувачами.

2.11 Ми можемо обробляти будь-які Ваші персональні дані, визначені в цій політиці, де це необхідно для встановлення, здійснення чи захисту юридичних вимог, незалежно від судового розгляду чи адміністративної чи позасудової процедури. Правовою основою цієї обробки є наші законні інтереси, а саме захист та утвердження наших законних прав, Ваших законних прав та законних прав інших осіб.

2.12 Ми можемо обробляти будь-які Ваші персональні дані, визначені цією політикою, де це необхідно для цілей отримання або збереження страхового покриття, управління ризиками або отримання професійної консультації. Правовою основою цієї обробки є наші законні інтереси, а саме належний захист нашого бізнесу від ризиків.

2.13 На додаток до конкретних цілей, для яких ми можемо обробляти Ваші персональні дані, викладені в цьому розділі 2, ми також можемо обробляти будь-які Ваші персональні дані, коли така обробка необхідна для дотримання юридичного зобов’язання під яке ми підпадаємо, або для захисту Ваших життєвих інтересів або життєвих інтересів іншої фізичної особи.

2.14 Не надайте нам особисті дані будь-якої іншої особи без їх згоди.

3. Надання Ваших особистих даних іншим

3.1 Ми можемо розголошувати Ваші персональні дані будь-якому учаснику нашої групи компаній, це означає, що наші дочірні компанії, штатні працівники, такі як допомога в чаті, наша кінцева холдингова компанія та всі її дочірні компанії, наскільки це обґрунтовано необхідно для цілей на правових основах, поданих в цій політиці

3.2 Ми можемо розкрити Ваші персональні дані нашим страховикам та/або професійним радникам, наскільки це обґрунтовано необхідно для досягнення цілей або збереження страхового покриття, управління ризиками, отримання професійних порад, або встановлення, здійснення чи захисту юридичних вимог, незалежно від того, чи це буде у судовому процесі, адміністративній або позасудовій процедурі.

3.3 Фінансові операції, пов'язані з нашим веб-сайтом та послугами, здійснюються нашими постачальниками платіжних послуг [PayPal, Safecharge]. Ми будемо ділитися даними про транзакції з нашими постачальниками платіжних послуг лише наскільки це необхідно для обробки Ваших платежів, повернення таких платежів та розгляду скарг та запитів, пов’язаних з такими платежами та поверненнями

3.4 Якщо ви погодилися на отримання пропозицій від партнерів, ми можемо розкрити Ваші дані запиту одному або декільком із вибраних сторонніх постачальників товарів і послуг, які дозволять їм зв’язатися з Вами, щоб вони могли пропонувати, рекламувати та продавати Вам відповідні товари та/або послуги. Кожна така третя сторона буде діяти як контролер даних стосовно даних, які ми їм надаємо; і після зв’язку з Вами кожна така третя сторона надасть Вам копію власної політики конфіденційності, яка регулюватиме використання Ваших особистих даних третіми сторонами

3.5 На додаток до конкретних розголошень персональних даних, викладених у цьому розділі 3, ми можемо розкрити Ваші персональні дані там, де таке розкриття необхідне для дотримання юридичного зобов’язання, щодо якого ми підпадаємо, або з метою захисту Ваших життєвих інтересів чи життєвих інтересів іншої фізичної особи. [Ми також можемо розкрити Ваші персональні дані, коли таке розголошення необхідне для встановлення, здійснення чи захисту юридичних вимог, як у судовому процесі, в адміністративній чи позасудовій процедурі.

4. Міжнародна передача Ваших персональних даних

4.1 В цьому розділі 4 ми надаємо інформацію про обставини, за яких ваші особисті дані можуть бути передані в країни за межами Європейської економічної зони (ЄЕЗ). Зверніть увагу, що Google, Facebook і Paypal можуть зберігати дані в США. Але відповідно до угоди про захист конфіденційності.
Детальніше про це тут: https://www.privacyshield.gov/welcome.

4.2 Ми та інші наші групи компаній та фіксовані підрядники мають офіси та приміщення в Ісландії, Кіпрі та Україні. Європейська комісія прийняла "рішення про адекватність"стосовно законів про захист даних Ісландії та Кіпру. Передача в кожну з цих країн буде захищена відповідними гарантіями, а саме використанням стандартних пунктів захисту даних, прийнятих або затверджених Європейською Комісією. Жодна передача даних не відбувається в Україну, крім вашого спілкування в системі підтримки LiveAgent з питаннями, пов'язаними з Вашою підтримкою. Ці дані зберігаються на серверах LiveAgent в ЄС. Докладніше про конфіденційність LiveAgent читайте тут: https://www.ladesk.com/security-privacy-policy. Ви можете надати обмежений разовийу доступ до Вашої системи службі підтримки, яка допоможе Вам вирішити проблеми, спеціально надавши їм ключ доступу.

4.3 Послуги хостингу для нашої системи розташовані у Франції з OVH; для резервного копіювання використовуються сервери Amazon та Google Cloud, що базуються в ЄС. Наш каталог Booking.Page розміщений у Канаді з OVH; коли Ви дозволяєте публікувати інформацію про свою компанію, дані працівника та дані про публікації, включаючи відгуки про компанію у каталозі Booking.Page, Ви прямо даєте згоду на передачу цих даних за межі ЄЕЗ.
Детальніше про стандарти безпеки OVH читайте тут: https://www.ovh.com/world/about-us/security.xml
Наші сервери електронної пошти розташовані у Великобританії з Linode. Детальніше про безпеку Linode читайте тут: https://www.linode.com/security.
Нашими платформами обміну повідомленнями є Nexmo, Sendinblue та Google
https://www.nexmo.com/privacy-policy/
https://www.sendinblue.com/legal/privacypolicy
https://privacy.google.com/

Для статистики та аналітики використовуємо Google analytics, Hotjar, Piwik (хостинг у Франції).

Ми не використовуємо це програмне забезпечення для отримання особистих даних або передачі їх безпосередньо користувачам нашої системи. Це використовується лише для того, щоб дати нам загальний огляд того, як відвідувачі взаємодіють з нашою системою, щоб ми могли покращити її.

Для спілкування з користувачем, пов’язаного з використанням системи, ми використовуємо власні версії інструментів автоматизації маркетингу, щоб уникнути зовнішнього доступу до даних наших користувачів. Це дозволяє нам відстежувати дії користувачів у системі SimplyBook.me та надсилати відповідні електронні повідомлення та системні повідомлення для допомоги у використанні системи SimplyBook.me. Це відстеження та спілкування застосовується лише у тих випадках, коли користувачі дозволили нам спілкуватися за ними, встановивши позначку біля маркетингового повідомлення під час реєстрації.

Ми дозволяємо користувачам активувати чат-ботів. Ви розумієте, що клієнтам не пропонується приймати Загальні положення та умови, а також політику конфіденційності, коли вони бронюють через такі інструменти. Якщо Вас це не влаштовує, або Ви думаєте, що це не відповідає законам та нормам у Вашій країні або для ваших клієнтів, Ви не повинні використовувати ці інструменти для прийому бронювання.

Для текстових чат-ботів, які приймають бронювання, ми використовуємо Google dialogflow та facebook. Дивіться умови конфіденційності Google тут https://cloud.google.com/security/gdpr. See Facebook privacy information here: https://www.facebook.com/business/news/facebooks-commitment-to-data-protection-and-privacy-in-compliance-with-the-gdpr

Для голосових чат-ботів ми використовуємо Google dialogflow та Twilio. Дивіться умови конфіденційності Google тут: https://cloud.google.com/security/gdpr. Дивіться політику конфіденційності Twilio тут: https://www.twilio.com/legal/privacy.

Ми також використовуємо такі допоміжні системи: Google Fonts, Google Charts, Google Maps і Maxmind, щоб створити дані про місцеположення, щоб допомогти у реєстрації та полегшити відображення Вас як працівника або Вашої компанії на мапі. Ця інформація зазвичай доступна для клієнтів, якщо це не вимкнено в налаштуваннях. Тоді адреса та мапа не відображається клієнтам на сайті бронювання або в каталозі. Ці зовнішні системи не зберігають ніяких особистих розпізнавальних даних про Вас.

4.4. Для обробки платежів кредитною карткою ми використовуємо PayPal або SafeCharge. У нас немає жодного доступу до даних Вашої кредитної картки в жодній із цих систем. У Paypal Ваше ім'я та електронна адреса paypal зберігаються разом із назвою товару, що купується. Докладніше про політику конфіденційності PayPal дивіться тут: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-prev, а про конфіденційність SafeCharge тут: https://www.safecharge.com/privacy-policy/.

Дані про платежі, як правило, підпадають під дію правил бухгалтерського обліку та банківської безпеки та потребують зберігання протягом 5-10 років у платіжних системах.

4.5 Програмне забезпечення для бухгалтерського обліку
Ми використовуємо систему обліку Notando і запускаємо це на власних спеціалізованих серверах, розміщених в ЄС. Ми зберігаємо всі дані виставлення рахунків, які містять Ваші покупки, ім’я, адресу та електронну пошту. Дані рахунків-фактур повинні зберігатися в податковій службі в обов’язковому порядку протягом 7 років через законодавство країни, а тому не можуть бути видалені на вимогу користувача.

4.6 Ви усвідомлюєте, що особисті дані, які Ви представляєте для публікації через нашу систему або служби про Вас, Вашу компанію, працівників, продукти, акції, послуги або пов'язані з цим речі, можуть бути доступні через Інтернет у всьому світі. Ми не можемо запобігти використанню (або нецільовому використанню) таких персональних даних іншими особами.

4.7 Програмне забезпечення для електронного підпису
Для підписання Угоди про Процесора Контролера ми використовуємо програмне забезпечення під назвою esigngenie.com, що базується в США, тому дані щодо договору GDPR можуть передаватися до США. Тут можна дізнатися більше про заходи безпеки: https://www.esigngenie.com/security та їх політику конфіденційності можна знайти тут: https://www.esigngenie.com/privacy-policy.

5. Збереження та видалення персональних даних

5.1 У цьому розділі 5 викладено нашу політику та порядок збереження даних, які покликані забезпечити відповідність нашим юридичним зобов’язанням щодо збереження та видалення персональних даних.

5.2 Особисті дані, які ми обробляємо для будь-яких цілей або цілей, не повинні зберігатися довше, ніж це потрібно для цих цілей.

5.3 Ми зберігаємо Ваші персональні дані наступним чином:
Усі особисті дані про Вас, Вашу компанію, працівників, продукти, акції, послуги або пов'язані з цим речі, які зберігаються в нашій системі, зберігатимуться до тих пір, поки Ви залишаєтесь користувачем нашої системи. Ви можете будь-коли відредагувати ці дані та подати запит на видалення, скасувавши використання системи. Оскільки ми зберігаємо резервні копії всіх баз даних до 30 днів, ці дані можуть існувати до 30 днів на наших серверах і будуть видалені в цей проміжок часу.

5.2 Незважаючи на інші положення цього Розділу 5, ми можемо зберігати Ваші персональні дані, коли таке зберігання необхідне для дотримання юридичного зобов’язання, яке поширюється на нас, таких як закони про бухгалтерський облік, або з метою захисту Ваших життєвих інтересів чи життєвих інтересів інших фізичних осіб.

6. Поправки

6.1 Ми можемо час від часу оновлювати цю політику, публікуючи нову версію на нашому веб-сайті.

6.2 Ви повинні періодично перевіряти цю сторінку, щоб переконатися, що Ви задоволені усіма змінами цієї політики.

6.3 Ми можемо повідомити про зміни цієї політики електронною поштою або через систему приватних повідомлень на нашому веб-сайті.

7. Ваші права

7.1 У цьому розділі 7 ми узагальнили права, які Ви маєте згідно із законодавством про захист даних. Деякі права є складними, і не всі деталі були включені до узагальнень. Відповідно, Ви повинні прочитати відповідні закони та вказівки від регулюючих органів для повного пояснення цих прав.

7.2 Ваші основні права відповідно до закону про захист даних:

  • право доступу;
  • право на виправлення;
  • право на видалення;
  • право на обмеження обробки;
  • право на заперечення обробки;
  • право на перенесення даних;
  • право на скаргу до наглядового органу; і
  • право на відкликання згоди.

7.3 В системі SimplyBook.me існує три групи персональних даних.

  • Дані компанії, які за певних обставин можуть бути особистими даними працівника, якщо він зареєстрований як компанія.
  • Дані користувачів, працівників - це дані, пов'язані з людьми, які надають послуги від імені Компанії чи особи, зареєстрованої як компанія..
  • Клієнти - це ті, хто замовляє послуги та купує товари у компанії та працівників.

7.4 Доступ до цих даних та до кожної особи, пов’язаної з кожною групою, легко доступний у системі для авторизованих користувачів. Дані можна оновлювати, видаляти та експортувати у форматі JSON для суб'єктів даних, які цього вимагають..

7.5 Клієнти користувачів системи також мають доступ до всіх своїх особистих даних або за входом, або за посиланням. Якщо вони хочуть видалити свою інформацію, їм потрібно зв’язатися з контролером, який має необхідні інструменти для цього.

8. Про cookies

8.1 Файл cookie - це файл, що містить ідентифікатор (рядок літер та цифр), який веб-сервер надсилає веб-браузеру та є збереженим браузер. Ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер вимагає від сервера сторінки

8.2 Файли cookie можуть бути файлами cookie "постійними" або "сеансними": постійний файл cookie буде зберігатися веб-браузером і залишатиметься дійсним до встановленої дати його закінчення, якщо його не видалено користувачем до дати закінчення терміну дії; з іншого боку, сеансні файли cookie припиняє існування в кінці сеансу роботи користувача, коли веб-браузер закриється.

8.3 Файли cookie, як правило, не містять будь-якої інформації, яка особисто ідентифікує користувача, але особиста інформація, яку ми зберігаємо про Вас, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається та отримується від cookie.

9. Файли cookies, які ми використовуємо

9.1 Ми використовуємо файли cookie для наступних цілей:

  • (a) автентифікація - ми використовуємо файли cookie, щоб ідентифікувати Вас під час відвідування нашого веб-сайту та під час навігації по нашому веб-сайту;
  • (b) статус - ми використовуємо файли cookie, щоб допомогти нам визначити, чи Ви увійшли на наш веб-сайт;
  • (c) advertising - we use cookies to help us to display advertisements that will be relevant to you. cookies used for this purpose are: adroll, facebook, google adwords, adsense;
  • (d) аналіз - ми можемо використовувати файли cookie, щоб допомогти нам проаналізувати використання та ефективність нашого веб-сайту та послуг. Файли cookie, які можуть бути використані для цієї мети, є: hotjar (докладніше про юридичне зобов'язання Hotjar дивіться тут: https://www.hotjar.com/legal/compliance/gdpr-commitment)) та Google Optimize (див. більше про політику конфіденційності Google тут: https://policies.google.com/privacy);
  • (e) згода - ми використовуємо файли cookie для зберігання Ваших налаштувань щодо використання файлів cookie в цілому.

10. Файли cookie, які використовуються нашими постачальниками послуг

10.1 Our service providers use cookies and those cookies may be stored on your computer when you visit our website.

10.2 We use Google Analytics to analyse the use of our website. Google Analytics gathers information about website use by means of cookies. The information gathered relating to our website is used to create reports about the use of our website. Google's privacy policy is available at: https://www.google.com/policies/privacy.

10.3 We may use Google Adwords and similar tools from time to time to display the remarketing, re-engagement ads to visitors or reach similar audiences. These services use cookies for tracking visitors so relevant ads can be published on sites you visit. You can view the privacy policy of Google Adwords here https://policies.google.com/privacy. You may opt-out of Google's use of cookies or device identifiers by visiting Google's Ads Settings here https://adssettings.google.com.

10.4 We use Facebook ads to advertise relevant ads from us for visitors to our site. A cookie from Facebook is used to place ads from us on Facebook pages that you visit. Facebook's privacy policy is available at: https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy.

11. Керування файлами cookie

11.1 Більшість веб-переглядачів дозволяють Вам відмовитись приймати файли cookie та видаляти файли cookie. Методи цього різняться від браузера до браузера та від версії до версії. Однак Ви можете отримати актуальну інформацію про блокування та видалення файлів cookie за допомогою цих посилань:

11.2 Блокування всіх файлів cookie негативно вплине на зручність використання багатьох веб-сайтів.

11.3 Якщо ви заблокуєте файли cookie, Ви не зможете використовувати всі функції на нашому веб-сайті.

12. Наші деталі

12.1 Цей веб-сайт належить та керується SimplyBook.me Ltd

12.2 Компанія зареєстрована на Кіпрі, а наш зареєстрований офіс знаходиться за адресою 3032, Кіпр, м. Лімасол, вул. Караіскакі,21, бізнес-центр 'Оаза'.

12.3 Ви можете зв'язатися з нами:

  • (a) поштою, на вказану вище поштову адресу;
  • (a) електронною поштою, використовуючи privacy@simplybook.me;
  • (a) через нашу підтримку клієнтів, доступну на нашому сайті.

13. Офіцер із захисту даних

13.1 Контактні дані нашого офіцера із захисту даних: dpo@simplybook.me.

GDPR
Європейські правила конфіденційності

Для європейських компаній або компаній за межами ЄС/ЄЕЗ, які мають справу з особистими даними європейських громадян, між SimplyBook.me ltd і вами існує договір контролера-оператора. Цей договір визначає обов'язки кожної сторони по відношенню до суб'єктів даних. Приймаючи ці Умови користування, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з цим контрактом і приймаєте його. Ви можете отримати скріплений підписами контракт тут:

https://www.esigngenie.com/esign/onlineforms/fillOnlineForm?encformnumber=1ijRxmV8nh45SeZ2aXExIA%3D%3D&type=link

Відшкодування

Ви відшкодовуєте та звільняєте нас (і наших посадових осіб, директорів, агентів, дочірні компанії, спільні підприємства і співробітників) від будь-яких скарг чи претензій, включаючи розумні гонорари адвокатам, з боку будь-якої третьої сторони через або в результаті порушення вами цієї Угоди або порушення вами будь-якого закону або прав третіх осіб.

Якщо ви як постачальник послуг маєте суперечку з одним або декількома клієнтами, або якщо ви як клієнт маєте суперечку з одним або декількома постачальниками послуг, ви звільняєте нас (і наших посадових осіб, директорів, агентів, дочірні компанії, спільні підприємства і співробітників) від претензії, вимог та відшкодування збитків (фактичні та непрямі) будь-якого роду і характеру, відомих і невідомих, що виникають в результаті або якимось чином пов'язані з такими суперечками.

Зміни

This policy may be changed from time to time. Changes take effect when we post them on the SimplyBook.me site. There will be notification about changes in the SimplyBook.me notification system in the top menu of the SimplyBook.me system. When using the SimplyBook.me sites or services you are subject to any posted policies or rules applicable to services you use through the sites.

Умови використання системи SimplyBook.me

These terms and conditions are effective from 06. August 2020 (updated since 23. September 2019)

Для вашої зручності ми надаємо вам переклади англомовної версії цих Умов використання і Політики конфіденційності (надалі «Умови SimplyBook.me Ltd.»). У разі будь-якої невідповідності між не англомовною версією цих Умов SimplyBook.me Ltd. і англомовною версією, англомовна версія має більшу силу в усіх відношеннях.

Визначення

Сервіси SimplyBook.me або система SimplyBook.me — це система, яка надається SimplyBook.me ltd, що дозволяє користувачам системи отримувати різні бізнес-функції, які допомагають їм вести свій бізнес. Система SimplyBook.me може працювати в Мережі сайтів під різними доменними іменами, такими як: SimplyBook.me, SimplyBook.it, SimplyBook.asia, 365bookings.cn, Booking.page, Timapantanir.is, BookingTroll.com, BookingTroll.eu та іншими іменами, що пропонують ті ж послуги.

Постачальник послуг або користувач — компанія або особа, яка надає послуги, орендує інструменти, обладнання, простір тощо і використовує систему SimplyBook.me для прийому і обробки замовлень в Інтернеті, відправки рекламних акцій, продажу продуктів та інших пов'язаних з цим речей, які допомагають їм керувати своїм бізнесом в сфері послуг.

Клієнт або покупець послуги — клієнтами можуть бути будь-які особи, які здійснюють бронювання або купують продукт в Інтернеті у постачальника послуг, у якого є обліковий запис користувача в системі SimplyBook.me. Це може бути, наприклад, пацієнт, студент або клієнт.

SimplyBook.me - це оброблювач даних для клієнтів системи SimplyBook.me. Користувач системи, який здебільшого виступає і як постачальник послуг, є контролером ваших даних (даних клієнта). Ви можете запитати у контролера ваших даних всю особисту інформацію, яку він може зберігати про вас, він також може видалити її і виправити за вашим запитом.

Політика допустимого використання

Якщо ви використовуєте систему SimplyBook.me або пов'язані сайти, ви погоджуєтеся з тим, що не будете:

  • — порушувати будь-які закони, права третіх осіб або нашу політику;
  • — використовувати наші сайти чи інструменти, якщо ви не можете укладати юридично обов'язкові контракти, якщо ви молодше 18 років;
  • — не в змозі надати замовлені у вас послуги, якщо покупець не отримає відшкодування або не зможе отримати аналогічну або ту ж послугу в інший час і дату, узгоджені обома сторонами;
  • — втручатися в списки інших користувачів;
  • — публікувати помилковий, неточний, оманливий, дискредитуючий, наклепницький контент (включаючи особисту інформацію) або використовувати сервіс і сайт для створення посилань;
  • — робити будь-які дії, які можуть підірвати систему відгуків і/або рейтингів;
  • — поширювати або публікувати спам, небажані або масові електронні повідомлення, листи щастя або фінансові піраміди;
  • — поширювати віруси або будь-які інші технології, які можуть завдати шкоди відвідувачам сайту;
  • — збирати інформацію про користувачів, включаючи адреси електронної пошти, кредитні карти, без їх згоди.

Захист клієнтських покупок

SimplyBook.me не надає жодних гарантій щодо клієнтських платежів при створенні бронювання, покупку послуг або покупку інших продуктів у постачальників послуг. SimplyBook.me пропонує постачальникам послуг спосіб продавати свої послуги, а покупцям, клієнтам, пацієнтам - спосіб бронювання цих послуг. Постачальники послуг можуть використовувати наші інструменти, щоб пропонувати своїм клієнтам оплачувати послуги онлайн. Покупці і постачальники послуг несуть відповідальність за те, щоб покупки і замовлення на обслуговування, що здійснюються через SimplyBook.me, надавалися добросовісно, приносили винагороду і були безпроблемними.

Ми закликаємо покупців попрацювати з продавцями, перш ніж подавати скаргу в SimplyBook.me. Ми не несемо відповідальності за неправомірні замовлення послуг, послуги, що надаються постачальниками послуг, або послуги, які не надаються постачальниками послуг, навіть якщо вони придбані та оплачені.

Ми наполегливо рекомендуємо, щоб покупці дізнавалися про постачальника послуг перед бронюванням у них і перед оплатою онлайн, а також рекомендуємо постачальникам послуг переконуватися, що покупці справжні.

Політика Конфіденційності

Окремий опис нашої політики конфіденційності дивіться в розділі <a href="/uk/policy">Політиці конфіденційності</a> SimplyBook.me.